Ana Sayfa Politika 22 Haziran 2023 379 Görüntüleme

Ekrem İmamoğlu: Açıklamayı 4 il başkanı hazırladı, İkili konuşur gibi metin yazılmaz

81 il başkanının ortak açıklaması sonrası konuşan Ekrem İmamoğlu, " Açıklamayı 4 il başkanı hazırladı diye biliyorum. Bu metnin 81 il başkanının kabul edebileceği ve fayda sağlayan bir metin olduğunu düşünmüyorum. Keşke değişim sürecine dair bir metin olabilseydi. İkili konuşur gibi metin yazılmaz"

“İstanbul’a Hizmette 4. Yıl” sunumunu yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’deki değişim tartışmaları ile ilgili konuştu.

Ekrem İmamoğlu, “Bir değişim sürecine talip olduğum ve buna liderlik etmeye hazır olduğumu ifade ettiğim doğrudur ama bu bir süreç tarifidir, kişisel bir makam tarifi değildir. Şu anda sunduğum yöntemde adaylık talebi yok, değişim talebi var. Ben bu değişim sürecine liderlik edebilirim” dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, CHP’de 81 İl Başkanının ortak açıklaması ile ilgili ise, “Açıklamayı 4 il başkanı hazırladı diye biliyorum. Bu metnin 81 il başkanının kabul edebileceği ve fayda sağlayan bir metin olduğunu düşünmüyorum. Keşke değişim sürecine dair bir metin olabilseydi. İkili konuşur gibi metin yazılmaz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster