Ana Sayfa Gündem 27 Haziran 2023 162 Görüntüleme

TOKİ Diyarbakır’da açık artırma ile arsaları satışa sundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Diyarbakır'ında aralarında bulunduğu 28 ildeki 503 arsayı açık artırmayla satışa sundu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ), Muhammen bedeli 11.270.290.792-TL olan yaklaşık 2.879.106 metrekare büyüklüğündeki; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak ve Van’da bulunan 503 arsayı, açık artırma yöntemi ile satışa sunacak.

Açık artırma, 18 Temmuz 2023 Salı, 19 Temmuz 2023 Çarşamba günleri 10.30 saatlerinde TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Çankaya Bilkent Otel’de iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek.

Alıcılar, konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara yüzde 35 peşinat 48 ay vade ile sahip olabilecek. Ayrıca arsalar KDV’den muaf şekilde satılacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster