Ana Sayfa Politika 26 Temmuz 2023 354 Görüntüleme

Şenyaşar ailesi bakanlık binasına alınmadı

Şenyaşar ailesi, yetkililerle görüşmek için gittikleri Adalet Bakanlığı binasına alınmadı.  
ANKARA – Şenyaşar ailesi, yetkililerle görüşmek için gittikleri Adalet Bakanlığı binasına alınmadı.  
 
Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Şanlıurfa Milletvekilli Ferit Şenyaşar ile annesi Emine Şenyaşar, Şanlıurfa Adliyesi önünde başlattıkları ve Ankara’ya taşımayı planladıkları Adalet Nöbeti eylemlerine dair Meclis’te basın toplantısı düzenledi.
 
Şenyaşar ailesi, toplantı sonrası Adalet Bakanlığı yetkilileriyle görüşmek için bakanlık binasına doğru yürüyüşe geçti. Polisler, bir süre aileyi engelledi. 
 
Aile, polis ablukasını aşarak Adalet Bakanlığı’na yürüdü ve binaya girmek istedi. Bakanlık binasında bulunan kişiler, bakan ile yardımcısının binada olmadığını söyleyip, ailenin bakanlık binasına girmemesi için kapıyı kapattı. Şenyaşar ailesi daha sonra Meclis’e geri döndü. 
 
MA 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster