Ana Sayfa Politika 20 Şubat 2024 85 Görüntüleme

DEM Parti Diyarbakır’da 3 ilçede daha adaylarını belirledi

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere kısa süre kala, siyasi partiler 17.00’a kadar kesin aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etmeye başladı. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Ocak ayında yapılan önce seçimlerin iptal edildiği 3 ilçenin daha adaylarını belirledi. 

Pasurunsesi Gazetesinde yer alan habere göre, YSK’ya verilen listede  Çermik Eş Başkan Adayı Berat Can, Çüngüş Eş Başkan Adayı Habip Demirkol ve Dicle Eş Başkan Adayı ise Hacı Akengin olarak belirlendi.

DEM Parti, Diyarbakır’ın 14 ilçesinde geçtiğimiz hafta eş başkan adaylarını belirlemişti. Yarın itibariyle bütün ilçelerde eş başkan adaylarının seçim startı vermesi bekleniyor. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster