Ana Sayfa Politika 12 Mart 2024 116 Görüntüleme

Mehdi Öztüzün’den ilk açıklama

DEM Parti önseçimde Batman Belediye Eş Başkanı olarak belirlediği Mehdi Öztüzün’ün adaylığının geri çekildiğini duyurmuştu. 

Mehdi Öztüzün’den ilk açıklama geldi.

Mehdi Öztüzün X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bitmedi bu kavga sürecek… Bu talan düzeni (sektörleşen siyasi yapı) yıkılıncaya dek…” açıklamasında bulundu. 

2019 yılında Facebook üzerinden yayınladığı bir gönderiyide ekleyen Öztüzün paylaştığı gönderide, “Yoksul halklarımızın çıkarları dışında hiçbir düşüncemiz olmadı.çocuklarının ölmesini engellemeye çalıştık. Şimşekleri üzerimize çekeceğimizi biliyorduk.Beceremedik burjuva siyasetini.Yoksullar, düşman olmayın, savaşmayın demeye çalıştık. Budur suçumuz.Ceza mı?seve seve çekeriz.Bilen bilir bizi;arı kovanına çomak sokmaya çalıştık. Başaramadık maalesef. Yoksul halk ćocukları ölurken, birileri zenginleşip mevki sahibi oluyorsa, bizim basarısızlığımızdadır. Halklarımızdan özür diliyoruzHalkımız en iyi hakemdir……” ifadeleri yer aldı. (Haber Merkezi)

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Başak Demirtaş aday olmayacak

Başak Demirtaş aday olmayacak

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster