Ana Sayfa Politika 15 Nisan 2024 61 Görüntüleme

DBB Eş Başkanları tebrikleri kabul edecek, çiçek yerine fidan dikilecek

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 64 oy alarak seçilen ve 8 Nisan günü mazbatalarını alarak göreve başlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi (DBB) Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun bu hafta tebrik ziyaretlerini kabul edecek. Eş Başkanlar tebrikleri birlikte kabul ederken tebrik için çiçek, çelenk ve benzeri hediye yerine yapılacak bir park için fidan dikilmesi çağrısında bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı;

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, kent halkı ve sivil toplum örgütlerinin tebriklerini 17 Nisan Çarşamba ve 18 Nisan Perşembe günü saat 09.00-15.00 arasında kabul edecek. Eşbaşkanlar, kendilerine tebrik için çiçek, çelenk ve benzeri hediye getirmek, yollamak isteyenleri, kurulacak bir park için birer fidan bağışı yapmaya davet etti.

 

(Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster