Ana Sayfa Politika 19 Nisan 2024 28 Görüntüleme

DEM Parti PM yerel seçim gündemi ile toplanacak

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Parti Meclisi 20-21 Nisan’da Yerel seçim sonuçları gündemi ile toplanacak. Yerel seçim sonrasında Parti Meclisi (PM) seçim sürecindeki çalışmalarını, elde edilen sonuçların başarılı olup olmadığını, konulan hedeflere ne kadar ulaşabildiklerini değerlendirecek. 

PM’de yapılan tartışmalar sonucunda DEM Parti, kazanılan belediyeler, belediyelerde uygulanacak olan kadın ve çocuk politikaları ve belediyelerin işleyişi tartışılacak.

MYK’da yerel seçim sonuçlarının sağlıklı tartışılması eğilimi çıktı

Medyascope‘de yer alan bilgilere göre, DEM Parti’nin 18 Nisan’daki Merkez Yürütme Kurulu toplantısında hafta sonu PM’de tartışmaların “demokratik ve verimli” şekilde yürütülmesi eğilimi oluştu. PM toplantısında yerel seçim gündemi dışında bir gündemin olmayacağı öğrenildi. PM’de yapılacak olan yerel seçim değerlendirmesinin, 14 Mayıs seçim sonuçları sonrasında Parti’nin yaptığı özeleştiriye benzer bir toplantı olacağı ileri sürüldü. 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster