Ana Sayfa Gündem 1 Haziran 2024 72 Görüntüleme

Devlet Bahçeli ve MHP’liler yeni bir vakıf kurdu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti yöneticileriyle birlikte İl Bilge Hatun Vakfı’nın kurucuları arasında yer aldı. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün İl Bilge Hatun Vakfı’nın kuruluşuna ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. 

Vakfın kurucuları arasında Devlet Bahçeli’nin yanı sıra İsmail Faruk Aksu (MHP İstanbul Milletvekili), Erkan Haberal (önceki dönem MHP Ankara Milletvekil), Ali Uçak (MHP MYK üyesi), Hüseyin Akgül (önceki dönemlerden MHP Manisa Milletvekili) ve Fatih Çetinkaya (MHP MYK üyesi) yer alıyor. 

Ankara merkezli olarak faaliyet gösterecek vakfın amaçları “Sosyal hizmet, sosyal yardım, sosyal koruma, sağlık ve sosyal dayanışmaya yönelik çalışmalar yapmak ve senette belirtilen diğer amaçları gerçekleştirmek” şeklinde sıralandı.

Vakfın yönetim kurulunda ise Bahçeli’nin yanı sıra  Ahmet Selim Yurdakul (MHP Genel Başkan Yardımcısı), Özgür Bayraktar , Şahin Kartal (MHP MYK üyesi), Seçkin Odabaşı (MHP MYK üyesi) görev yapacak.  

Vakfın kuruluştaki mal varlığı kurucular tarafından konulan 500 lira olarak yer alıyor. Vakfın dağılması halinde mal varlığının Devlet Bahçeli Vakfı’da devredilmesi öngörülüyor. (Ajans Bizim)

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

    Hazır Site by Uzman Tescil webmaster