Ana Sayfa Spor 20 Haziran 2024 80 Görüntüleme

Amedspor’dan Aziz Yıldırım iddialarına yalanlama

Eski Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın Amedspor’a maddi yardım yapacağı İddiaları bazı basın yayın organlarında haberleştirilmişti Amedspor Başkanı Elaldı o iddialara, "Tek sahibi halkımız olan Amedspor, sadece kendi öz kaynaklarıyla yeni sezona hazırlanmaktadır" diyerek cevap verdi. 

Diyarbakır’lı iş insanı ve Eski Fenerbahçe Külüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe kongresini kaybetmesinin ardından Amedspor’a maddi destek sağlayacağı iddia edilmiş ve basın yayın organlarında haberlere konu olmuştu 

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Aziz Elaldı iddiaları yalanladı. Kulübün öz kaynakları ile yeni sezona hazırlandığını belirten Elaldı, “Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında Aziz Yıldırım’ın kulübümüze yönelik tasarrufları olacağı iddia edilmektedir. Tek sahibi halkımız olan Amedspor, sadece kendi öz kaynaklarıyla yeni sezona hazırlanmaktadır. Asılsız ve gerçeği yansıtmayan haberlere itibar etmeyelim” ifadelerini kullandı. 

(Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster