Ana Sayfa Genel 1 Ağustos 2024 60 Görüntüleme

Berat Albayrak vakıf kurucusu oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın damadı ve eski Maliye Bakanı Berat Albayrak, Turkuvaz Vakfı’nın kurucusu oldu. Vakfın yöneticileri arasında Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak’da yer aldı.

Turkuvaz Vakfı’nın kuruluşuna ilişkin Vakıflar Genel Müdürlüğü ilanı Resmi Gazete’de yer aldı. 

Buna göre vakfın kurucuları, Barat Albayrak (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı, eski bakan), Ömer Faruk Kalyoncu (Turkuvaz Medya Grubu’nu bünyesinde bulunduran Zirve Holding’in sahibi), Serhat Albayrak’tan (Turkuvaz Medya Grubu’nun üst yöneticisı, Berat Albayrak’ın ağabeyi) oluşuyor. 

Vakfın yönetim kurulunda ise üç kurucunun yanı sıra Esra Albayrak (Erdoğan’ın kızı, Berak Albayrak’ın eşi) ve Kübra Kalyoncu (Kalyon grubu) da yer alıyor. 

İstanbul merkezli olarak faaliyet gösterecek vakfın faaliyet amaçları “Basın, yayın, medya, iletişim, kültür ve eğitim etkinliklerinde bulunmak ve bu alanların gelişimine destek olmak, eğitici, sosyal, kültürel faaliyetleriyle ülkemizin gelişimine katkıda bulunmak” şeklinde sıralanıyor. (Ajans Bizim)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

    Hazır Site by Uzman Tescil webmaster