Ana Sayfa Genel 31 Mart 2024 70 Görüntüleme

DBB Eş Başkan Adayı Doğan Hatun oyunu kullandı

Rojan MAMO

DEM Parti Diyarbakır (Amed) Büyükşehir Belediyesi(DBB) Eş Başkan Adayı Doğan Hatun 31 Mart yerel seçimleri için oylarını kullandı. 

31 Mart Yerel Seçimleri için oy kullanma işleminin saat 07:00’da başladığı Diyarbakır’da DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Doğan Hatun oyunu Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan Mevlana Halit Ortaokulunda saat 10:00’da kullandı. Annesi ile birlikte oy kullanmaya gelen Hatun’a DEM Parti Amed Belediye Eş Başkan Adayı Serra Bucak, DEM Parti İlçe Belediye Eş Başkan Adayları ve DEM Parti Amed İl Örgütü eşlik etti. 

Oyunu kullandıktan sonra okul bahçesinde açıklama yapan Doğan Hatun, “Kırsal bölgelere oy kullanmak için akın akın askerler taşınıyor. Biz biliyoruz ki halkımız bu konuda iradesini gösterecektir. Böyle hırsızlık yöntemleriyle halkın iradesi gasp edilmeyecektir. Halk bunlara cevap verecektir. Bir kez daha halkımıza çağrıda bulunuyoruz; irademize sahip çıkalım. Şimdiden bütün Amed halkına başarılar diliyorum. Akşam bu zaferi büyük bir coşkuyla kutlayacağız.”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster