Ana Sayfa Spor 2 Ağustos 2024 63 Görüntüleme

Amedspor ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye arasında kriz

Amedspor kulüp başkanı Aziz Elalaldı yeterli destek bulmadıklarını belirterek Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eleştirdi. Diyarbakır Büyükşehir belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun ise Elaldı'nın sözlerine "Belediyelerimizi ciddi bir tahribatla devraldık. Yoksa Amedspor'a destek olmama gibi bir durumumuz söz konusu değildir" diyerek cevap verdi.

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, dün Haberlog adlı twitter kanalının sohbet odasına konuk oldu. Burada konuşan Elaldı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Elaldı, Diyarbakır Büyükşehir belediyesinden destek alamadıklarını ifade etti. Bu duruma karşılık Diyarbakır Büyükşehir Eş Başkanı Doğan Hatun, “Amedspor’umuzun yanındayız ama belediyelerimizi ciddi bir tahribatla devraldık. Yoksa Amedspor’a destek olmama gibi bir durumumuz söz konusu değildir” diyerek yanıt verdi.

Elaldı, Hatun’un açıklamalarına X hesabı üzerinden isim vermeden yanıt vererek, “Aylardır bütün diyalog kapılarını kullandık. Sonuç yok. Biz kendimizi her platformda ifade edeceğiz. Sokakta, kahvede, sosyal medyada, medyada halka doğruları anlatacağız. Halkla birlikte başardık, herkes bunu bilsin ki yine başaracağız” dedi. 

Elaldı, transfer çalışmalarının titizlikle devam ettiğini ve sponsorluk çalışmalarının yönetimlerinin gayretleriyle kısmen çözüme kavuştuğunu belirtti. Kulüp binasının tadilatının kendi çabalarıyla yapıldığını ve  kurumlardan gerekli desteği alamadıklarını ifade etti.

Transfer çalışmalarına da değinen Elaldı, ön libero konusunda Bordeaux kulübünde forma giyen Yohan Cassubie ile görüşmelere başladıklarını ve oyuncuyla anlaşmaya yakın olduklarını söyledi. 23 yaşındaki Fransız oyuncunun Bordeaux kulübüyle sözleşmesinin 2026 yılına kadar devam ettiği ve aynı mevkide oynayan Badou Ndiaye ile de görüştüklerini belirtti. Fransız oyuncunun bonservis bedeli ise 400 bin Euro olarak açıklandı.

Sahamızı geri verin yazısı

Amedspor’dan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne gönderilen yazıda, kulübe ait olan spor salonu ve sentetik sahanın geri verilmesi talep edildi. Yazıda, “Tesis bina alanımızın içerisinde bulunan çok amaçlı spor salonu ve sentetik sahanın kullanım sürelerinin bitmiş olmasından kaynaklı çok amaçlı spor salonunun ve sentetik sahanın 3 gün içerisinde tarafımıza teslim edilmesini saygılarımızla arz ederiz” ifadeleri yer aldı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

    Hazır Site by Uzman Tescil webmaster