Ana Sayfa Gündem 14 Ağustos 2024 75 Görüntüleme

DBB 79 personel alacağını duyurdu Genel sekreter ise dolandırıcılara karşı uyardı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere 79 personel alımı için ilan yayımladı. Genel Sekreter Emrullah Gördük ise dolandırıcılara karşı uyarılarda bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere 79 personel alımı için ilan yayımladı. Belediye tarafından yayımlanan duyuruya göre, 79 personel alımı başvuruları, ilan yayımlandığı tarihten itibaren en geç 2 gün içerisinde online olarak kabul edilecek. Dün yayınlanan başvurular için bugün son tarih olarak belirlenirken Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Emrullah Gördük, dolandırıcıları karşı uyardı. 

Gördük, tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: ” Kentimizde bir süredir bazı kişi veya kişiler, belediyemiz bünyesinde farklı birimlere personel alımı yapıldığı, iş ihtiyacı olanların işe alınacakları, kendilerinin de yurttaşları işe yerleştirmede aracılık yapabileceklerini iddia ederek farklı meblağlarda para topladıkları yönünde bilgiler kurumumuza intikal etmiş bulunmakta. Konunun belediyemizi ilgilendiren bir yönü bulunmamakta olup, yurttaşlarımızın dolandırıcılık mağduru olmaması için uyarıda bulunuyoruz.  

Yurttaşlarımız dolandırıcılık mağduru olmaması için Eş Başkanlarımız Serra Bucak, Doğan Hatun ve yönetim kadememiz adına belediyemizin logosuyla düzenlenmiş sahte evrak, yazı ve söylemlere itibar etmemesi gerekmektedir”

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak? 

14 Bahçıvan,

10 Büro İşçisi,

12 Çocuk Gelişimci,

10 Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler),

2 Eğitmen,

1 Formen (Ustabaşı / Postabaşı / Formen/ Atölye Sorumlusu),

2 Özel Güvenlik Görevlisi,

1 İnşaat Teknikeri,

4 Şoför (Yolcu Taşıma),

23 Temizlik Görevlisi.

Başvuru Şartları

Belediye, adaylardan genel olarak şu şartları sağlamalarını istemektedir: “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya askerlikle ilgisi olmamak.”

Adayların, pozisyonların gerektirdiği eğitim düzeyinde olmaları gerekmektedir. İlan için en az okur yazar olmak şartı aranırken, bazı pozisyonlar için lise, ön lisans veya lisans mezunu olma şartı da bulunmaktadır.

Başvuru süreci ve adresi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 79 personel alımı başvurularını, ilan yayımlandığı tarihten itibaren en geç 2 gün içerisinde online olarak kabul edecektir. Belediyenin duyurusu sonrası, yüzlerce kişinin başvuru yaptığı bildirilmektedir. Başvuru sonuçlarının yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Başvuru adresi için ise Diyarbakır Bütükşehir Belediyesi resmi internet sayfasında kariyer portalı oluşturuldu. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların  https://kariyer.diyarbakir.bel.tr/ adresinde yer alan başvuru formunu doldurması gerekiyor

 

(Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

    Hazır Site by Uzman Tescil webmaster