Ana Sayfa Spor 21 Ağustos 2024 33 Görüntüleme

Amedspor’dan İstanbulspor maçında yaşanan sorunlar hakkında açıklama

Amedspor, İstanbulspor maçında Passolig sisteminin çökmesi nedeniyle yaşanan sorunlar, protokol sıralamalarında yaşanan karışıklık ve Diyarbakır Stadyumu'nun bakımsızlığı konusunda açıklamalarda bulundu

Amedspor, İstanbulspor ile oynanan maçta Passolig sisteminin çökmesi, stadyum protokolü ve Diyarbakır Stadyumu’nun durumu ile ilgili yaşanan sorunlar hakkında bir açıklama yaptı. Kulüp, yaşanan aksaklıklardan dolayı üzüntüsünü dile getirirken, sorumluluklarını yerine getirdiklerini vurguladı.

“Passolig Sistemi Çöktü, Taraftarlar Maça Giremedi”

Amedspor, İstanbulspor maçında Passolig sisteminin çökmesinin büyük sorunlara yol açtığını belirtti. Kulüp yetkilileri, “Dün İstanbulspor maçımız öncesi öğleden sonra maç başlayana kadar Passolig sisteminin çökmesinden kaynaklı ciddi sorunlar yaşadık. Birçok taraftarımız maça yakın saatlerde Passolig kaydı yapamadı ve bilet alamadı” dedi. Ayrıca, sistem sorunu nedeniyle stada girişlerde uzun süre gecikme yaşandığı ve taraftarların bilet aldıkları yerlere oturamadığı belirtildi. Kulüp, bu sorunların kendilerinden kaynaklanmadığını ve takipçisi olacaklarını vurguladı.

“Protokol Sıralamalarında Sorun Yaşandı”

Maç sırasında protokol sıralamalarında da sıkıntılar yaşandığı ifade edildi. Amedspor, “Protokol sıralamaları Gençlik Spor Müdürlüğü birimleri tarafından yapılmaktadır. Yer düzenlemesi ile ilgili olarak kulübümüzün herhangi bir yetkisi bulunmamaktadır” şeklinde açıklama yaptı. Kulüp, Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun’un protokol sıralamasında ilk sırada yer almasına rağmen, bu sıralamanın dikkate alınmadığını ve yer değişikliği taleplerinin reddedildiğini belirtti. Amedspor, yetkili oldukları her etkinlikte halkın temsilcilerinin en ön sırada yer aldığını vurguladı.

“Diyarbakır Stadyumu’nun Durumu İçler Acısı”

Amedspor, Diyarbakır Stadyumu’nun bakımsızlığı nedeniyle ciddi endişeler taşıdığını belirtti. Kulüp açıklamasında, “TFF Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da izlediği son maçımızda sahanın hali içler acısıydı. Saha zemini bırakın futbol oynamayı, futbolcu sağlığını da tehdit eden bir durumdaydı” ifadelerine yer verildi. Kulüp, stadın bakımını yapmakla yükümlü olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü görevini layıkıyla yapmaya davet etti ve bu durumun kabul edilemez olduğunu belirtti.

(Haber Merkezi)

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

    Hazır Site by Uzman Tescil webmaster