Ana Sayfa Spor 24 Ağustos 2024 25 Görüntüleme

Amedspor’dan Naki’ye yanıt: Bu kulübün açıklayamayacağı hiçbir tasarrufu yoktur

Eski Amedspor futbolcusu Deniz Naki, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'ya istifa çağrısında bulundu; Elaldı ve Amedspor yönetimi ise bu iddiaları reddederek açıklamaların kulübe yön vermek olarak algılandığını ifade etti

Eski Amedspor futbolcusu Deniz Naki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yakışıksız pratiklerini açıklayacağını söyleyerek Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’ya istifa çağrısında bulundu. Naki’nin çağrısı üzerine Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ise iddiaların asılsız olduğunu belirterek “En kısa zamanda açıklamazsa namerttir” ifadelerini kullandı. Karşılıklı açıklamaları sonrası Amedspor yönetimi ve Amedspor Yüksek İstişare Kurulu üyeleri, kulübün eski kaptanı Deniz Naki’nin açıklamalarına ilişkin basın toplantısı düzenledi. DTSO toplantı salonunda gerçekleşen basın toplantısına Aziz Elaldı’nın yanı sıra Amedspor Yönetim İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Burç Baysal, DTSO Başkanı Mehmet Kaya da katıldı. Amedspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada “Bu kulübün açıklayamayacağı hiçbir tasarrufu yoktur” denilerek Naki’ye yanıt verildi. 

Deniz Naki’nin açıklaması: “Yakışıksız pratiklerini kamuoyu ile paylaşmak zorunda kalacağım”

Deniz Naki, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’yı hedef alarak yaptığı açıklamada, “Aziz Elaldı, Amedspor’a yakışmayan başkanlık pratiklerin artık sona erecek. Sana hafta sonuna kadar istifa etmen için süre tanıyorum. Aksi takdirde yakışıksız pratiklerini kamuoyu ile paylaşmak zorunda kalacağım. Bu benim Amedspor sevdalılarına ve camiama borcumdur” ifadelerini kullandı.

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Deniz Naki’nin iddialarına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Elaldı, bu suçlamaların asılsız olduğunu belirterek, “Son zamanlarda şahsıma, yönetimimize ve kulübümüze yönelik yapılan iftira ve saldırıların arkasında tek bir amaç yatmaktadır: Amedspor’un büyümesi ve başarısı karşısında rahatsızlık duyan bu zihniyet, birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaktır. Ellerinde bilgi ve belge olduğunu iddia edenler, bunları en kısa zamanda açıklamazsa namerttir” dedi.

Amedspor Yönetimi: Açıklamalar kulübe zarar vermekten başka bir anlam taşımaz

Deniz Naki’nin açıklamalarına karşılık, Amedspor Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) toplantı salonunda bir basın toplantısı düzenledi. Açıklamayı Amedspor Yönetim İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal okudu. Baysal, “Bu şampiyonluk, yıllarca her türlü zorluğa ve ötekileştirmeye karşı takımın etrafında kümelenen tüm bileşenlerin ortak aklı ve karşı mücadelesiyle elde edilmiştir” dedi.

Baysal ayrıca, Amedspor’un TFF 1. Lig’e iddialı bir giriş yapmak için hazırlık çalışmalarına devam ettiğini vurgulayarak, “Kulübümüz şampiyon olduktan sonra TFF 1. Lig’e iddialı girmek adına hazırlık çalışmalarını başlatmış, bir yandan transferler gerçekleştirirken öte yandan kulübümüzün tesis altyapısını güçlendirme faaliyetlerine başlamıştır” ifadelerini kullandı. Baysal, “Sosyal medyada ve diğer mecralarda, kulübümüzün iletişim kanalları ve tartışma-müzakere kültürü hiçe sayılarak, kulübümüze yön vermeye çalışmak, kulüp başkan ve yöneticilerini hedef almak, kulübe zarar vermekten başka bir anlam taşımaz” dedi.

 

(Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

    Hazır Site by Uzman Tescil webmaster