Ana Sayfa Gündem 2 Eylül 2024 104 Görüntüleme

Narin’i Arama Çalışmaları 13. Gününde: Amcası adliyeye sevk edildi

8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınan amca Sami Güran, yoğun güvenlik önlemleri altında Diyarbakır Adliyesi’ne getirildi. Güran’ın savcılıkta ifadesi alınacak.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’la ilgili soruşturma ve arama çalışmaları devam ediyor. Narin Güran’ın kaybolması olayıyla ilgili olarak, emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan amca Sami Güran, emniyetteki işlemlerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Diyarbakır Adliyesi’ne getirildi. Sami Güran , aynı zamanda mahalle muhtarı olarak görev yapıyor ve adliyeye getirilirken çok sayıda zırhlı araç ve polis eşliğinde sevk edildi. Güran’ın savcılıkta ifadesinin alınması bekleniyor.

(Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

    Hazır Site by Uzman Tescil webmaster