Ana Sayfa Gündem 12 Haziran 2023 174 Görüntüleme

Şenyaşar ailesinin 812. Adalet Nöbeti cezaevi yollarında

Şanlıurfa Adliyesi önünde düzenledikleri Adalet Nöbetini sürdüren Şenyaşar ailesi, Adalet Nöbeti’nin 812’nci gününde “bugün adliye binası önünde olmayacağız” açıklaması yaptı.
 
 
 
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili adayı olan İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın 9 Mart 2021’de Urfa Adliyesi önünde başlattığı Adalet Nöbeti 812’nci gününe girdi.
 
Anne ve oğlu, katliamda yaralanan ve tedavisi tamamlanmadan tutuklanan ve 5 yıldır Elazığ Cezaevi’nde tek kişilik hücrede tutulan Fadıl Şenyaşar’ın açık görüşüne gittiği için Şanlıurfa Adliyesi önüne gelmedi.
 
Aile sosyal medya hesabından “5 yıl önce yaralı halde hastanede gözaltına alınıp tutuklanan, tek kişilik hücrede tutulan kardeşimizi Fadıl Şenyaşar’ı Elazığ Cezaevi’nde ziyaret etmek için bugün adliye binası önünde olmayacağız. Adalet gelmeden evimizde oturmayacağız” mesajını paylaştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster