Ana Sayfa Gündem 27 Haziran 2023 232 Görüntüleme

Diyarbakır’da atık depolama alanında patlama

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan bir atık depolama alanında çıkan yangında meydana gelen patlamalar çevrede endişe yarattı. Alevlerin gökyüzünü aydınlattığı yangın itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çabası ile söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, patlama sesi kentin birçok noktasından duyuldu.

Yangın gece yarısı Bağlar ilçesinde, bir bölümü Mardin Karayolu kenarında bulunan hurda atık depolama alanında çıktı. Depoda henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, yanıcı özelliği bulunan atık malzemeler nedeniyle kısa sürede büyüdü.

2 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Polis ekipleri ise tedbir amacıyla Mardin karayolunun bir bölümünü ulaşıma kapattı. Trafik akışı kontrollü şekilde sağlandı.

Patlamalar nedeniyle güçlükle müdahale edilen yangın ise itfaiye görevlilerinin 2 saatlik çabası ile kontrol altına alındı.

(DHA)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster