Ana Sayfa Gündem, Özel Haber, Politika 2 Ağustos 2023 476 Görüntüleme

86 yaşındaki yatalak hasta Mustafa Said Türk, sedyeyle önce cezaevine sonra hastaneye götürüldü

Haber Merkezi- İki kez beyin kanaması ve kalp krizi geçiren felçli ve diyabet rahatsızlığı bulunan 86 yaşındaki Mustafa Said Türk, sedye ile cezaevine götürülmesinden kısa bir süre sonra hastaneye kaldırıldı.

Fetö soruşturması kapsamında yargılanan ve Manisa 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada 10 yıl hapis cezasına çarptırılan 86 yaşındaki yatalak hasta Mustafa Said Türk’ün Yargıtay tarafından cezasının onaylanmasının ardından cezasının infazı için Cezaevine götürülmesi kararlaştırıldı. 

112 Acil Ekiplerinin cezaevine götürdüğü yatalak hasta Mustafa Said Türk, cezaevinde kısa bir süre kaldıktan sonra durumunun ağırlaşması üzerine tekrar hastaneye sevk edildi.

Gergerlioğlu, TBMM Basın açıklaması düzenledi

Yeşil Sol Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu TBMM’de Mustafa Said Türk’ün durumuna ilişkin basın açıklaması düzenledi 

Gergerlioğlu, ” 86 yaşında bir hasta, yatalak ve oldukça ağır durumda bir insan. Bu insan şu anda cezaevine girmek üzere, cezaevi kayıtlarına girdi ardından hastaneye kaldırıldı.” açıklamasında bulundu. 

Türk’ün sağlık durumunun cezaevinde kalmaya elverişli olmadığını belirten Gergerlioğlu, ” Mustafa Said Türk 86 yaşında Manisa 3. ACM 10 yıl ceza verdi ve Yargıtay onadı.Yatağa bağımlı, bez bağlı, 2 defa beyin kanaması geçiren, stenti olan, şekeri 300-400 civarında olan hasta kişi cezaevine götürülmek istenildi! ” İfadelerini kullandı. 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster