Ana Sayfa Gündem 2 Kasım 2023 341 Görüntüleme

Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı da gözaltında alındı

Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Engin Polat ile eşi Dilan Polat’ın İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde gözaltı işlemleri devam ederken çiftin avukatı Haydar Enes Çetinkaya’nın da gözaltında olduğu belirtildi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün başlattığı operasyon kapsamında Dilan ve Engin Polat, Sıla Doğu, Kürşat Polat, Beyza Ekici, muhasebeci Ahmet Gün, Sezgin Polat’ın da aralarında olduğu çok sayıda kişi gözaltına alınırken 13 Firari isim hakkında ise yakalama kararı çıkarılmıştı. 

Firari olan şirket ortağı Zümrüt Yerebakan’ın evinde 10 bin dolar, Zekai Tepe’nin evinde 1 hard disk ve 350 mermi, Ahmet Gün’ün evinde ise 120 bin lira, 36 adet hesap dökümü ve 1 laptop ele geçirildi. Araştırma süresince aralarında Polat ailesinden 13 kişinin de bulunduğu toplamda 41 şüphelinin ve 27 firmanın tüm mal varlığına tedbir konulduğu öğrenildi. Şüphelilerin 4 gün emniyette kalacağı iddia edilirken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmadaki kısıtlılık kararı devam ediyor. (HABER MERKEZİ)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster