Ana Sayfa Politika 8 Aralık 2023 208 Görüntüleme

HEDEP Gençlik Meclisi Sözcüsü Edanur İbrahimoğlu’na polis şiddeti

HEDEP Gençlik Meclisi Sözcüsü ve MYK Üyesi Edanur İbrahimoğlu, gözaltına alındığı sırada polis şiddetine uğradı
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Gençlik Meclisi Sözcüsü ve HEDEP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Edanur İbrahimoğlu, dün İstanbul’da yapılan basın açıklamasına katıldığı sırada gözaltına alındı.
 
Gözaltına alınan  Edanur İbrahimoğlu gözaltında da saldırıya uğradığını ve polis şiddetine maruz kaldığını belirtti. HEDEP X hesabından paylaşılan fotoğrafta İbrahimoğlu’nun sağ gözünde şişlikler ve morluklar meydana geldiği görüldü.
 
 X hesabı üzerinde yapılan paylaşımda, “Gençlik Meclisi Sözcümüz ve MYK üyemiz Edanur İbrahimoğlu, dün yapılan bir basın açıklaması sırasında işkenceye uğrayarak gözaltına alındı. Arkadaşımız aynı zamanda gözaltında saldırıya uğradı. İşkenceleriniz bizi yıldıramaz. Bu saldırılarınız partimizden ve Gençlik Meclisimizden korktuğunuzun kanıtıdır. İnsanlık suçu olan işkencelerin hesabını er ya da geç vereceksiniz” açıklamasına yer verildi. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster