Ana Sayfa Gündem 3 Temmuz 2023 374 Görüntüleme

Suriye Rejimi İsrail’e hava saldırısı düzenledi

Suriye İsrail'in Humus kenti yakınlarında İsrail'e hava saldırısı düzenlediğini açıkladı. İsrail ordusu ise Suriye'ye ait bir uçaksavar füzesinin hava sahalarında patladığını bildirdi.

Suriye ordusu İsrail’in Humus kenti yakınlarına hava saldırıları düzenlediğini bildirdi.

İsrail ordusu, Suriye’ye ait bir uçaksavar füzesinin İsrail toprakları üzerinde patladığını ve bunun da yeni bir saldırıya yol açtığını açıkladı.

İsrail’in Suriye’ye yönelik saldırılarının can kaybına neden olmadığı ancak maddi hasar yarattığı belirtildi.

SANA, ismi açıklanmayan bir askeri yetkiliye dayandırdığı haberinde, Suriye hava savunma sistemlerinin Lübnan üzerinde uçan İsrail savaş uçakları tarafından ateşlenen füzelerden bazılarını düşürdüğünü aktardı.

uçan İsrail savaş uçakları tarafından ateşlenen füzelerden bazılarını düşürdüğünü aktardı.

İsrail jetlerinin füzeye karşılık olarak uçaksavar füzesinin fırlatıldığı hava savunma bataryasını vurduğu belirtildi. Ordu, ayrıntı vermeden başka hedeflerin de vurulduğunu duyurdu.

 

Kaynak: Euronews

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster