Ana Sayfa Politika 10 Temmuz 2023 571 Görüntüleme

Erzurum Milletvekilleri sosyal medyadan tartıştı

Yeşil Sol Parti Grup Başkanvekili ve Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş ile AKP MKYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat sosyal medyadan tartıştı.

AKP MKYK üyesi ve Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, Yeşil Sol Parti Grup başkanvekili ve Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş’ın “Erzurum geçmişte Ermenilerindi” sözlerine ithafta bulunarak paylaşımda bulundu.

Abdurrahim Fırat, “Şehrin coğrafyasını, kültür ve tarihini bir haftalık geziyle hatmettiğini düşünmek akla ve izana uymaz.” şeklindeki açıklamasına alıntılayan Meral Danış Beştaş, “Bilgi sahibi olmasına rağmen mensubu olduğu iktidar partisini memnun etme yalakalığını Erzurum’lular çok iyi bilmektedir” diye cevap verdi. 

Fırat, ” Erzurumun bir Ermeni şehri olduğuna dair tarihsel açıdan dayanaksız, bilgiden yoksun söyleminizin saçmalığının farkına varmak yerine konuyu başka mecralara çekmeye çalışıyorsunuz.” dedi.

Bunun üzerine Beştaş,” Abdurrahim bey sizinle daha fazla laf dalaşına girmeyeceğim” açıklaması ile tartışmayı sonlandırdı. 

Erzurum Milletvekillerinin tweetleri

Image 1 of 4

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster