Ana Sayfa Politika 21 Şubat 2024 88 Görüntüleme

DEM Parti Şanlıurfa Belediye Eş başkan adayı değişti

DEM Parti Şanlıurfa Belediye Eş Başkan Adayı olarak açıklanan Gülser Yıldırım’ın hakkında devam eden yargılamalardan dolayı YSK tarafından adaylığı onaylanmadı. Bunun üzerine DEM Parti Şanlıurfa adayını değiştirdi. 

DEM Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yeni eş başkan Adayı Gülşen Özer oldu.  Celalettin Erkmen ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkanlığı için yarışacak olan Özer, daha önce Bismil Belediye Eş Başkanlığı yaptı.

Ayrıca Gülşen Özer DEM Partinin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Adaylığı için gerçekleştirtiği önseçime katılmış yeterli oyu almadığı için seçilememişti. 

Haksız ve hukuksuz yasal engel nedeniyle adayımız değişti

DEM Parti Şanlıurfa İl Örgütü X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere daha önce Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayımız Gülser Yıldırım ve Celalettin Erkmen olarak belirlenmişti. Gülser arkadaşımızın önüne konulan haksız ve hukuksuz yasal engel nedeniyle Büyükşehir Belediye Eş Başkan adayımız Gülşen Özer ve Celalettin Erkmen olarak belirlenmiştir. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster