Ana Sayfa Gündem 22 Şubat 2024 120 Görüntüleme

Diyarbakır’da 150 hurdacının dükkanı mühürlendi

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar İlçesi’nin Huzurevleri Semti’nde faaliyette bulunan 150 hurdacı dükkanı, Kayapınar Belediyesi tarafından mühürlendi.

Güneydoğu Ekspres Gazetesi muhabiri Güneş Ocağa‘ya konuşan hurdacılar, araçların dükkan önlerinde beklediğini, yükleme, indirme yapamadıklarını ve sorunlarının biran önce çözülmesi için yetkililere çağrı yaptıklarını ifade etti. 

Madem şehir merkezinde istenmiyoruz bize yer verin

Hurdacılar adına açıklama yapan Mehmet Emin Bilek, Kayapınar Belediyesi’nin kent merkezinde hurdacıların istenmediğini gerekçe göstererek, ekmek teknelerini kapattığını söyledi. Bilek, “Vergi Dairesi ve Esnaf Sanatkarlar Odası’na tabiyiz. Şehir merkezinde hurdacıların yer almasını istemiyorlar.

Gelen belediyeden gelen ekip öyle söyledi. Madem şehir merkezinde istenmiyoruz, o zaman bize bir yer versinler. İşyerlerimiz mühürlendi. Bütün esnaf şuan buradayız. Mal indirip, yükleyemiyoruz. Büyük bir mağduriyet yaşıyoruz. İki üç gün daha bu mühürleme devam ederse ekmeğimizden ve aşımızdan olacağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster