Ana Sayfa Gündem 23 Şubat 2024 97 Görüntüleme

Tunç Soyer Diyarbakır’da konferansa katılıyor

Dicle Toplumsal Araştırmalar Merkezinin (DİTAM), 27 Şubat 2024 Salı günü Diyarbakır’da “Diyarbakır Yerel Hizmetlerde Neleri Kaybediyor” başlığıyla düzenleyeceği konferansın katılımcıları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ve Eski Diyarbakır Belediye Başkanı Feridun Çelik’in olduğunu belirtti. 

DİTAM katılımcılara gönderdiği davetiyede  ‘Kent Sorunlarının Tespiti ve Çözüm Önerileri’ adıyla başlattıkları çalışma kapsamında Diyarbakır’da dört ana başlık belirlediklerini 80 civarında sivil toplum kuruluşunun katılımıyla dört farklı odak grup toplantısı gerçekleştirerek bu toplantılardan çıkan verileri ‘Diyarbakır Yerel Hizmetlerde Neleri Kaybediyor’ başlığıyla Diyarbakır ve bölgeden ilgili STK’ların katılacağı bir toplantıda kamuoyuyla paylaşacağını belirtti. 

Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Feridun Çelik katılacağı aktarılan davetiyede, “Amacımız son yıllarda Diyarbakır’ın yoğun politik ortamında az konuşulan yerel hizmetlerin ve yaşanan eksikliklerin daha görünür olmasını sağlamak. Ayrıca, Türkiye’nin batısındaki belediyecilik hizmetleriyle, Diyarbakır’daki belediye hizmetlerini karşılaştırmak. DİTAM olarak, Diyarbakır’da düzenleyeceğimiz ‘Diyarbakır Yerel Hizmetlerde Neleri Kaybediyor’ başlıklı bu toplantıda sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız” ifadelerine de yer verildi. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster