Ana Sayfa Gündem 26 Şubat 2024 86 Görüntüleme

Elazığ’da maden ocağında göçük meydana geldi

Elazığ’ın Palu ilçesinde bulunan krom madeni ocağında göçük meydana geldi. Göçük nedeniyle 4 işçinin toprak altında kaldığı aktarılıyordu, Göçük altından üç işçi çıkarıldı. Bir işçiyi arama çalışmaları devam ediyor.

AFAD 3 işçinin, Valilik 4 işçinin göçük altında kaldığını belirtti

AFAD, “Elazığ Alacakaya bölgesinde bir maden ocağında göçük meydan gelmiş olup ilk belirlemelere göre 3 maden işçisi göçük altında kalmıştır. Arama kurtarma çalışmaları sonucunda 2 maden işçisi kurtarılmış; 1 vatandaşımızın arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Gelişmeleri takip ediyoruz.” açıklamasında bulundu. 

Elazığ Valiliği ise 4 işçinin göçük altında kaldığını belirterek, ” İlimiz Palu İlçesi Kayaönü Köyü’nde 26.02.2024 tarihinde saat 10.04’te özel bir şirkete ait Krom Maden işletmesinde meydana gelen göçük olayında (4) işçi göçük altında kalmış olup yapılan ilk müdahale neticesinde (3) işçi kurtarılmıştır. (1) işçiyi kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Olay ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır” ifadelerine yer verdi.  (Haber Merkezi)

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster