Ana Sayfa Politika 16 Mart 2024 110 Görüntüleme

DEM Parti’den Ramanlı’nın ifadelerine yalanlama: Gerçeği yansıtmamaktadır. İftiradır

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Batman Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı Habertürk’e verdiği bir röportajda “ Tuncer Bakırhan aile dostumuzdur” iddiasında bulunmuştu. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) X hesabından Ramanlı’nın iddiasına ilişkin açıklama yayınladı.

DEM Parti yayınladığı paylaşımda, “Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan hakkında ileri sürdüğü “aile dostumuzdur” sözleri hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır, iftiradır” açıklamasında bulundu.

DEM Parti’nin açıklamasında ise şu ifadeler yer aldı ;

“Dezenformasyon, algı yaratma ve çarpıtma merkezi olarak faaliyet gösteren bu yapının bir temsilcisinin Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan hakkında ileri sürdüğü “aile dostumuzdur” sözleri hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır, iftiradır,”

Açıklamanın devamında, “Bir siyasi proje olarak yeniden sahaya sürülen bu karanlık yapının geçmişi ve bugünü halkımız tarafından çok iyi bilmektedir. Halka karşı işledikleri suçları bugün de siyasi projeleriyle sürdürenlerin şirin gözükme çabaları nafiledir. Bu çevrelerin halen yoldaşlarımızın rehin tutulduğu Kobanî Kumpas Davasının ortaklarından olduklarını da unutmuş değiliz,” 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster