Ana Sayfa Politika 20 Mart 2024 118 Görüntüleme

DEM Parti adayı Hatun’dan Sur Belediyesi önünde açıklama

DEM Parti’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Doğan Hatun, seçim çalışmaları kapsamında Sur İlçesi’nde bulunan Sur Belediyesi önünde bir açıklama yaptı.

Hatun, Diyarbakır halkının Sur’un Diyarbakır’ın kalbi olduğunu belirtti. Sur Belediyesi binası önündeki tabelaya işaret ederek, buranın kendilerinin yerleri olduğunu ancak kayyımlar tarafından ellerinden alındığını ifade etti. Ancak Hatun, “Biz geldik, kapımızın önüne geldik ve 31 Mart’ta bütün belediyelerimizi alacağız. Buradan tüm Sur Belediyesi çalışanlarına ve Sur halkına selam olsun. İşte biz geldik, bizi bekleyin.” dedi.

Daha sonra DEM Parti’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Doğan Hatun ve beraberindekiler Sur İlçesi’nde seçim çalışmalarına devam etti. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster