Ana Sayfa Politika 22 Mart 2024 87 Görüntüleme

DEM Parti Heyeti Cizre’de selden etkilenen aileleri ziyaret etti

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi(DEM Parti) heyeti, Şırnak’ın Cizre ilçesinde selden etkilenen aileleri ziyaret etti. 
 
Şırnak’ın Cizre ilçesinde dün etkili olan yağışlardan dolayı ilçenin tamamı sular altında kaldı.  Yaşan sel felaketinde 2 yurttaş yaralanırken, yüzlerce ev ve işyeri sular altında kaldı.  Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’den (DEM Parti) oluşan bir heyette selden etkilenen aileleri ve yurttaşları ziyaret etti. 
 
DEM Parti Şırnak Milletvekili Newroz Uysal Aslan, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş başkan adayı Ahmet Türk, Silopi Belediye Eşbaşkan adayları,  DEM Parti Cizre Belediye Eşbaşkan adayları Güler Tunç Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş ile çok sayıda partili, sel nedeniyle zarar gören Çemkûrk (Nur) Mahallesi’ndeki yurttaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. 
 
Ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulunan heyet, su altında kalan evlerde incelemelerde bulundu. 
 
 
 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster