Ana Sayfa Genel 24 Mart 2024 117 Görüntüleme

Berfin Amedspor maçını şeref tribününde izleyecek

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Newroz kutlamalarında üstünde Amedspor forması olduğu için kutlamalara alınmayan Berfin, Bugün oynanan Amedspor-24Erzincanspor maçını şeref tribününde izleyecek.

Down Sendromlu Berfin, Kocaeli Newroz’unda üstündeki forma çıkarılınca baygınlık geçirmiş, dili boğazına kaçmıştı. Forması geri verilmeyen Berfin’e DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan forma hediye etmişti. 

O anlara ait görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine Amedspor Yönetimi de harekete geçti.

Amedspor Başkanı Aziz Eladı tarafından Diyarbakır’a getirilen Berfin ve ailesi, saat 14.00’te başlayacak Amedspor-24Erzincanspor maçında şeref tribününde ağırlanmak üzere stada getirildi. 

Amedspor resmi hesabından fotoğrafı paylaşılan Berfin için şu ifadeler yazıldı: “Büyük aile seni çok seviyor Berfin, aramıza hoş geldin

(Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

YKS Sınav yerleri güncellendi

YKS Sınav yerleri güncellendi

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster