Ana Sayfa Gündem 29 Mart 2024 67 Görüntüleme

Diyarbakır Barosu Kurgusal Duruşma Yarışması düzenledi

Diyarbakır Barosu ve Dicle Üniversitesi iş birliğinde hukuk fakültesi öğrencileri için “Kurgusal Duruşma Yarışması” düzenlendi. 

Dicle Üniversite Hukuk Fakültesinde düzenlenen yarışmada öğrenciler gerçek bir mahkeme ve duruşma similasyonu yapıldı. Simülasyonda savunma veren hukuk fakültesi öğrencileri daha sonra juri üyelerini tarafından puanlanarak yarışmanın galipleri belirlendi. 

Kurgusal Duruşma Yarışmasının jurileri ise Diyarbakır Barosu Başkan yardımcısı Mehdi Özdemir, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Fazıl Hüsnü Erdem ve Doç. Dr. Vahap Coşlun olarak belirlendi. 

Yarışmada bir çok takım derece girmeyi başardı. Dereceye giren takımlara sertifaka verildi. 

Diyarbakır Barosu X hesabından yarışmaya ilişkin yaptığı paylaşımda, “Baromuz ile Dicle Üniversitesi Hukukçular Kulübü tarafından düzenlenen ‘Kurgusal Duruşma Yarışması’ Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kampüsünde gerçekleştirildi. Baro Başkan Yardımcımız Av. Mehdi ÖZDEMİR, DÜ Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Fazıl Hüsnü ERDEM ve Doç. Dr. Vahap COŞKUN’un jüri üyeliğini yaptığı yarışmada dereceye giren takımları tebrik ederiz” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster