Ana Sayfa Spor 6 Nisan 2024 72 Görüntüleme

Amedspor’dan taraftarlara ceza almayalım çağrısı

TFF 2.Lig Kırmızı grupta şampiyonluk için mücadele eden Amedspor, yarın oynanacak İnegölspor maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulundu. Yapılan açıklamada, “Takımımızın seyirci olayları veya merdiven boşlukları yüzünden ceza almasını istemiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Şampiyonluk için mücadele eden Amedspor’un oynayacağı beş maçı kaldı. 71 puanla 2.Lig Kırmızı Grupta liderlik koltuğunda oturan Amedspor yarın 15:00’da kendi sahasında İnegölspor ile karşılacak.  İnegölspor’un taraftarlarının maça gelmemesi sebebiyle bütün tirübünler Amedspor taraftarlarına açılacak. 

Amedspor-İnegölspor müsabakası TFF’nin Youtube hesabında canlı olarak yayınlanacak.

Amedspor X hesabından yapılan paylaşım ise şöyle;

“Değerli taraftarlarımız, Şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz ligde son haftalara yaklaşıyoruz. Stadyumumuzda oturma düzeni numaralı koltuklarla sağlandığı için, 7 yaş üzeri çocuklarıyla birlikte gelecek olan taraftarlarımızdan, stadyum kapasitesini göz önünde bulundurarak bilet almalarını rica ediyoruz. 7 yaş altı çocuklarıyla gelen taraftarlarımız ise bir çocukla birlikte stadyuma giriş yapabileceklerdir. Takımımızın seyirci olayları veya merdiven boşlukları yüzünden ceza almasını istemiyoruz. Bu nedenle, taraftarlarımızdan bu konuda özellikle hassasiyet göstermelerini ve şampiyonluk yolunda takımımıza desteklerini sürdürmelerini önemle bekliyoruz”

 

(Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster