Ana Sayfa Politika 9 Nisan 2024 64 Görüntüleme

DEM Parti’den Bayram Mesajı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğuları, Ramazan Bayramı nedeniyle 3 dilde kutlama mesajı yayınlandı. 

3 dilde yayınlanan kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı;

“Adalet, özgürlük ve barışa vesile olmasını dilediğimiz Ramazan Bayramını en içten duygularımızla kutluyor, tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyoruz.

Geride bıraktığımız seçim sürecinin de gösterdiği üzere Türkiye halkları artık eşit ve adil bir yaşam talep ediyor, savaş ve sömürüden uzak bir hayat istiyor.

İyi dilek ve umutlarımızı birlikte büyüttüğümüz bu süreçte; dayanışmanın, birlikteliğin ve daha da cesur bir duruşun açığa çıkacağına inanıyoruz.

Bu vesileyle en çok da her türlü baskı ve zorluğa direnen ve demokrasi mücadelesinden vazgeçmeyerek bizlere çifte bayram yaşatan halklarımıza, gece gündüz demeden çalışan partililerimize, oyunun olduğu kente kampanyamızla giderek oy kullanan on binlerce yurttaşa ve sandıklarına sahip çıkan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ramazan Bayramını kutluyor, ülkemiz ve dünyanın dört bir yanında barış ve özgürlük için verilen mücadelelerin başarıya ulaşmasını diliyoruz”

 

(Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster