Ana Sayfa Gündem 18 Nisan 2024 55 Görüntüleme

GGC, UNESCO ve Avrupa Birliği desteğiyle Medya’da Etik ve Etik Denetimi atölyesi düzenliyor

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti(GGC), Güney Avrupa’da Medya’da Güven Oluşturmak: Kamusal Bir Görev Olarak Gazeteciliğe Destek projesi çerçevesinde UNESCO ve Avrupa Birliği desteğiyle Medya’da Etik ve Etik Denetimi atölyesi düzenliyor.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin (GGC) Diyarbakır’da bulunan Sümer Park Yerleşkesi’nde 19 Nisan tarihinde düzenlenecek olan “Medyada Etik ve Etik Denetimi Atölyesi”, Güney Avrupa’da medyada güvenin oluşturulmasına destek vermeyi amaçlıyor.

UNESCO ve Avrupa Birliği’nin desteklediği “Kamusal Bir Görev Olarak Gazeteciliğe Destek” projesi kapsamında düzenlenecek olan atölyede,  açılış konuşmasını Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan yapacak. Ayrıca atölyede Basın Konseyi’nden Doğan Satmış da bir sunum gerçekleştirecek.

Atölye, 19 Nisan 2024 tarihinde saat 16.00’da Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin Sümerpark yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Atölye’ye Medya sektöründen profesyoneller, akademisyenler, öğrencilerin katılımı bekleniyor.

(Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster