Ana Sayfa Spor 8 Mayıs 2024 60 Görüntüleme

Amedspor halka kapalı şampiyonluk kutlama kararından vazgeçti

TFF 2. Lig kırmızı grupta sezonu şampiyon olarak tamamlayan Amedspor 10 yıl sonra 1. Lige yükseldi Şampiyonluk kupası Diyarbakır’a getirilerken, kutlama programının halka kapalı olacağı ifade edilmişti. Karardan vazgeçildi kutlamalar stadyumda halka açık olarak yapılacak

Amedspor Şehmus Özer Tesisleri’nde futbolcu, eski sporcu, yönetici, eski yöneticiler ve basınında bulunduğu bir tören ile şampiyonluk kutlaması yapacağı belirtilmişti. 

Amedspor  tarafından yapılan açıklamada, ““Yönetim kurulumuzun düzenlediği kupa töreni organizasyonu Cuma günü saat 17.00’de stadyumda yapılacaktır. Kutlamalara camiamıza emek vermiş isimlerle birlikte sivil toplum kuruluşları ve halkımız katılacaktır. Organizasyonumuzla ilgili detaylar daha sonra paylaşılacaktır” ifadelerine yer verildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster