Ana Sayfa Gündem 22 Mayıs 2024 61 Görüntüleme

Diyarbakır Kayyumu 5 dakikalık reklam filmine 4 milyon harcadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kayyımlarından Ali İhsan Su’nun geçtiğimiz yıl 5 dakikalık tanıtım videosu için 4 milyon TL harcadı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kayyımlarından Ali İhsan Su’nun geçtiğimiz yıl 5 dakikalık tanıtım videosu için 4 milyon TL harcadığı öğrenildi. Kayyım yönetimi, 2023 yılında “Diyarbakır’ı yaşa senfonik bestesi ve imaj” tanıtım filmi için doğrudan temin yöntemiyle alım yapılmak üzere Kısa Metraj Film, Reklam, Prodüksiyon Şirketi ile anlaştı.
 
Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile söz konusu şirket arasında yapılan sözleşme doğrultusunda hazırlanan 5 dakikalık tanıtım filmi için ise 4 milyon TL bedel belirlendi.
 
Mezopotamya Ajansından Müjdat Can’ın haberine göre Sözleşmede, Senfoni Orkestrası’nın 2 günlük çekimleri için 50’si İstanbul, 200’ü Amed olmak üzere 250 günlük yurtiçi konaklama, 4 adet birinci sınıf Almanya-Türkiye uçak bileti, 16 adet Almanya-Türkiye normal bilet, yurtiçi 250 uçak bileti, yurtiçi transferler için 12 günlük vıp minibüs, bin öğün yemek organizasyonu gibi gider kalemleri yer aldı. 
 
Tanıtım filmi, belediyeye kayyım olarak atanan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’nun da yer aldığı lansmanla tanıtıldı. Söz konusu para 2 ay içerisinde 3 taksit şeklinde ödendi. 
 
Kayyım yönetimi, 31 Mart’ta Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) kazandığı belediyeyi 3 Milyar 345 milyon TL borçlandırmıştı. 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster