Ana Sayfa Gündem 16 Haziran 2023 331 Görüntüleme

Alparslan Kuytul tahliye edildi.

Furkan Vakfı kurucusu ve Başkanı Alparslan Kuytul hakkında tahliye kararı verildi.

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın kurucusu Alparslan Kuytul’un, iş insanı Koray Sarısaçlı’yı kaçırıp alıkoyma ve bir doktoru tehdit etme suçlamalarıyla yargılandığı davada tahliyesine karar verildi.

Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen, Alparslan Kuytul’un da aralarında olduğu 4’ü tutuklu 13 sanığın, Koray Sarısaçlı’yı kaçırma ve bir doktoru tehdit suçlamalarıyla yargılandığı davanın, iki gün süren duruşmasında ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, 13 aydır tutuklu olan Kuytul ve sanıklarından R.T.’nin tahliyesini diğer 2 sanığın ise tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Alparslan Kuytul tahliye edildi

Alparslan Kuytul’un resmi Twitter hesabından ” Alparslan Kuytul Hocaefendi Tahliye Edildi!” mesajı ile tahliye edildiği duyuruldu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster