Ana Sayfa Gündem, Spor 1 Temmuz 2023 386 Görüntüleme

Suriye, 2024 Paris Olimpiyatları Elemelerine ev sahipliği yapacak

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), önümüzdeki Ağustos ayının 12’sinde Şam’daki El Feyha Spor Salonundanda başlayacak olan 2024 Paris Olimpiyatları için Asya elemelerine ev sahipliği yapma hakkını Suriye’ye vermeyi kabul etti.

Suriye Basketbol Federasyonu Başkanı Tarif Kartuş, SANA’ya verdiği röportajda; bu etkinliğin Suriye’de ilk kez düzenlendiğini ve uluslararası turnuvalara uzun süredir ev sahipliği yapmadığı için Suriye sporu için önemli bir başarı olduğunu belirtti.

Kartuş ayrıca,  Asya Basketbol Federasyonu’nun, Uluslararası Federasyon tarafından belirlenen tüm koşulları yerine getirmesi nedeniyle bu elemelere ev sahipliği yapmak için Şam’ı seçtiğini vurguladı ve Suriye’deki basketbola ilgili tüm taraftarların bu elemeleri başarılı kılmak ve takımı en iyi şekilde göstermek için ortak çabaları olduğuna işaret etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster