Ana Sayfa Gündem 9 Temmuz 2023 237 Görüntüleme

Hasta tutuklu Bişar Yazıcı yaşamını yitirdi

Diyarbakır'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden hasta tutuklu Bişar Yazıcı, memleketi Van'da defnedildi.

Van Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi’nde 2 yılı aşkın süredir tutuklu bulunan ve durumunun ağırlaşması üzerine Diyarbakır 2 No’lu Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevine sevk edilen Hasta tutuklu Bişar Yazıcı tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

23 Haziran tarihinde karaciğer yetmezliği nedeniyle Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne tedavi altına alınan hasta tutuklu için daha önce “hastanede kalabilir” raporu verilmişti. 

Tedavi olduğu süreçte oğlunun refakatçi olmasına bile izin verilmeyen 52 yaşındaki hasta tutuklunun cenazesi, Diyarbakır Adli Tıp Kurumundan alındıktan sonra Van’ın Özalp ilçesine bağlı Çavuşlar Mahallesi’ne getirildi. Yazıcı’nın cenazesi, mahalle mezarlığına gece saatlerinde defnedildi. 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster