Ana Sayfa Politika 5 Eylül 2023 240 Görüntüleme

İran Savunma Bakanı: İran’a karşı uygulanan tüm silah ambargoları bu ayın sonunda kalkıyor

İran Savunma Bakanı Muhammed Rıza Aştiyani, İran'a uygulanan tüm silah ambargolarının bu ayın sonunda sona ereceğini ifade etti.

Haber Merkezi- İran Savunma ve Silahlı Kuvvetleri Destekleme Bakanı Muhammed Rıza Aştiyani, Arap gazetesi Elufak’ta yayınlanan yazısında İran’a uygulanan tüm silah ambargolarının bu ayın sonunda sona ereceğini ifade etti.

Milli Savunma Bakanlığı, silahlı kuvvetlerin hava, deniz ve kara sahalarında ihtiyaç duyduğu her türlü teçhizat ve silahı, her türlü balistik füze ve insansız hava aracını, sualtı ve su üstü gemilerini tasarlayıp ürettiğini belirten Bakan Muhammed Rıza Aştiyani, yaratılan stratejilerin çok önemli olduğunu, son birkaç yılda da savunmanın caydırıcılık gücünün arttığını, bölgesel ve uluslararası olmak üzere denge, istikrar ve güvenliğin oluşmasına zemin hazırladığı açıklamasında bulundu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster