Ana Sayfa Gündem 13 Aralık 2023 144 Görüntüleme

Zonguldak Alaplı KYK yurdunda 34 öğrenci zehirlendi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu’ndaki KYK Yurdu’nda kalan 34 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesindeki KYK yurdunda kalan 34 öğrenci kahvaltıda zehirlendiği şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Yurtta kalan öğrenciler sabah kahvaltısında reçel, beyaz peynir, zeytin ve patates kavurması yedi. Bir süre sonra mide bulantısı ve kusma şikayeti görülen 34 öğrenci, farklı zamanlarda Alaplı Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavilerine başlanan öğrencilerden 11’i hastanede yer kalmadığı gerekçesiyle tedbiren Ereğli ilçesindeki çeşitli hastanelere sevk edildi.
 
Tedavisi devam eden öğrencilerin durumlarının iyi olduğu belirtilirken, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri gıdalardan numune aldı. 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster