Ana Sayfa Politika 3 Ocak 2024 201 Görüntüleme

Demirtaş’tan DEM Parti Diyabakır İl Başkanlığına mektup

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, DEM Parti Amed İl örgütüne kendi el yazısı ile teşekkür mektubu gönderdi.

Edirne F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM), Diyarbakır(Amed) İl Örgütüne kendi el yazısı ile bir mektup gönderdi. 

Taziye ve cenaze sürecinde parti yönetimi milletvekilleri ve il-ilçe yöneticilerinin gösterdiği dayanışma ve sahiplenmeden dolayı teşekkür eden Selahattin Demirtaş, “Babamızın son yolculuğuna katılamayan kardeşlerim ve bütün ailem adına en derin şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerine yer verildi.

Mektupta Hücre arkadaşı Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı’nın da selamını ileten Demirtaş, “Selçuk Hoca ile birlikte hepinize, özlem dolu selam, sevgilerimizi gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster