Ana Sayfa Politika 10 Mart 2024 87 Görüntüleme

Serra Bucak:Halkımızın desteğiyle 8 yıllık kayyum zihniyetine son vereceğiz

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) 31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimler kapsamında Diyarbakır’da çalışmalarına devam ediyor. DEM Parti Seçim çalışmaları kapsamında bügün Sur ilçesine bağlı 12 köyde halk buluşmaları gerçekleştirdi. Konvoylar eşliğinde yapılan Köy çalışmalarına Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Serra Bucak, Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça, Sur Belediye Eşbaşkan adayları Gulan Önkol ile Adnan Orhan, DBP yöneticileri katıldı.

Sur ilçesine bağlı Fidela köyünde kapı kapı gezilerek halkı 31 Mart’ta sandıkta oy kullanmaya davet eden DEM Parti eş başkan adayları , Bozkuş (İncilin) Köyü meydanında kısa bir konuşma yaptı. Köy halkının taleplerini dinleyen eşbaşkanlar, en büyük sorun olan kanalizasyon ve otobüs eksikliğini gidermek için çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. Serra Bucak, 8 yıldır belediyelerin atanmış kayyumlar tarafından yönetildiğine dikkat çekerek, bu yeni dönemde halkın desteğiyle kayyum zihniyetine son vereceklerini ifade etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Bucak, milletvekili Ceylan Akça, Sur Belediyesi eşbaşkanları ve partililer sırasıyla Hacıdel, Sütağa, Milan, Akören, Xalitan, Nivirtaş, Pîralî, Şikeftin, Tilelek ve K.Akören köylerinde halkla bir araya geldi.

Köy çalışması sticker ve DEM Parti’nin yerel yönetimler politikasını anlatan bildirilerin dağıtılması ile sona erdi. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster