Ana Sayfa Politika 19 Ocak 2024 252 Görüntüleme

DEM Parti Aday Adayı Kandemir: Kim kazanırsa kazansın Diyarbakır kazanacak

DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan aday adayı Garip Kandemir, ikinci tur ön seçim oylamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kim kazanırsa kazansın Diyarbakır kazanacak” dedi. 

DEM Partinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yaptığı ön seçim oylamasında birinci olan Garip Kandemir, ikinci tur oylamasının da çekişmeli geçeceğini belirterek, “Partili ve STK delegeleri, Cumartesi günü yeniden sandık başına gidecek. Bu demokratik uygulamayı hayata geçiren partimizin ilgili birimlerine ayrıca teşekkür ediyorum. Halk, kendisi bu kez belediyeyi yönetecek. Yani eş başkan adayı olacak kişiyi halk seçiyor olacak. Cumartesi günü yapılacak oylamada, kim seçilirse seçilsin, kazanan Diyarbakır olacak, kazanan Diyarbakır halkı olacak. Cumartesi günü oy vermek için sandık başına gidecek delegelere teşekkür eder, şükranlarımı sunuyorum. Ve şunu eklemek istiyorum; Sandık başına giderek demokratik hakkınızı kullanının. Tercihiniz kim olursa olsun, oyunuzu kullanmak için sandık başına gidin” dedi. 

Diyarbakır’da daha güzel bir yaşam için çok önemli projeleri olduğunu belirten Kandemir, “Aday olmadan projelerimizi açıklamak etik olmaz. Halkın tevecühünü kazandıktan ve adaylığımız kesinleşitikten sonra projelerimizi düzenleyeceğimiz bir basın toplantısıyla açıklayacağız. Halkımızın merak ettiği her konuya da cevap vererek, çağdaş ve şeffaf bir yönetim modeli uygulayacağız. Partili ve STK delegelerine verdikleri ve verecekleri emeklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster