Ana Sayfa Gündem 19 Ocak 2024 171 Görüntüleme

GGC gazetecilikte yapay zeka uygulamaları eğitimi düzenliyor

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti(GGC), 27 Ocak tarihinde “Gazetecilikte Yapay Zeka Uygulamaları” başlıklı eğitim düzenliyor. Katılımcılara yapay zeka konusundaki temel bilgileri kazandırmak ve gazetecilikte etkili bir şekilde nasıl kullanılacağını anlamalarını sağlamak amaçlanan eğitimde eğitmen olarak GGC Eğitim ve Dış İlişkiler Sorumlusu ve Dijital Medya Uzmanı Hozan Adar yer alacak. 

Eğitim hakkında bilgi veren Hozan Adar, “Medya dünyasında yapay zeka, bilgi işleme süreçlerini optimize etme, içerik üretiminde inovasyon sağlama ve okuyuculara daha kişiselleştirilmiş deneyim sunma potansiyeli taşıyor. Bu eğitim, gazetecilere bu teknolojik dönüşümde etkin rol oynama fırsatı sunacak” ifaderini kullandı. 

Gazetecilerin ve gazetecilik öğrencilerinin katılabileceği eğitim 3 saat sürecek ve eğitimin ardından katılımcılara sertifika verilecek. 

Son başvuru tarihi 26 Ocak saat 17:00 olan eğitime aşağıdaki linkten başvurabilirsiniz  

https://forms.gle/jBsAPGBrdEsr6FBc8

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster