Ana Sayfa Politika 23 Ocak 2024 339 Görüntüleme

Garip Kandemir: şahsıma yapılan karalama kampanyasına yönelik açıklama yapmayı seçim sonrasına erteledim

DEM Partinin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş başkan adaylarını belirlemek için yaptığı ön seçimde birinci olan ve bugün yapılan ikinci tur seçimlerinde de yarışan Garip Kandemir, “Ön seçim çalışmalarına gölge ve şaibe düşürmek amacıyla şahsıma yönelik yapılan karalama kampanyasına yönelik açıklama yapmayı seçim sonrasına erteledim” ifadelerini kullandı. 

DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı  Garip Kandemir, X hesabından üzerinde yaptığı açıklamada, “Partimizin bugün demokratik bir seçim amacıyla yapmış olduğu ve devam etmekte olan ön seçim çalışmalarına gölge ve şaibe düşürmek amacıyla şahsıma yönelik yapılan karalama kampanyasına yönelik açıklama yapmayı seçim sonrasına erteledim. Başta annelerimizin yüreğine, ailelerimizin, delegasyon ve partimizin demokratik şölen için vermiş olduğu emeğe, ilkelere ve değerlerimize bağlılık ve prensip olarak doğru bulmadığım için seçimden sonra gerekli açıklamayı yapacağım” dedi. 

DEM Partinin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayını belirlemek için yaptığı ön seçimin ikinci turu saat 17.00’da sona erdi. Sayım işlemleri ise devam ediyor. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster