Ana Sayfa Politika 27 Ocak 2024 130 Görüntüleme

Kandemir: Partimin zarar görmemesi için adaylıktan ve aktif siyasetten çekiliyorum

DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Aday Adayı Garip Kandemir, ön seçimim ikinci turuna dair açıklamalarda bulundu.

Garip Kandemir X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ” İçinde bulunduğumuz tarihsel sürece cevap olacak siyasal ahlak anlayışımıza gölge düşürmek isteyen, kirletmek isteyen anlayışların önünü kapatma adına; ilgili kurullara somut belgelerle son tur seçimin iptal edilmesi konusunda yaptığımız tüm itirazlara karşı gereken adımların atılmaması halinde ve bu yaşananlara karşı kayıtsız kalmanın ters yüz edilmek istenen hakikate hizmet etmeyeceğine inandığım bir şekilde sonuçlanması halinde; uzun yıllar emek verdiğim partimin daha fazla zarar görmemesi için adaylık sürecinden ve aktif siyaseten çekileceğimi öncelikle değerli halkımızla paylaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Sürece bu temelde yaklaştığımı ve kararımın bilinmesini istediğini ifade eden Kandemir, “Ne olursa olsun değerlerimizle onurluca yaşama israrımız devam edecektir” dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster