Ana Sayfa Gündem, Politika 17 Haziran 2023 340 Görüntüleme

AKP’li başkanın korumaları gazeteci Sinan Aygül’e saldırdı

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, gazeteci Sinan Aygül, AKP Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin silahlı korumalarının saldırısına uğradığını duyurdu.

Gazeteci Sinan Aygül, Twitter hesabından sağlık görevlileri müdahale ederken çekilen fotoğrafları ile birlikte yaptığı paylaşımda, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin silahlı korumalarının saldırısına uğradığını duyurdu.

Sinan Aygül, saldırganların belediyeye ait araçtan inerek arkadan kafasına vurduktan sonra küfrederek, “Bir daha başkan hakkında yazarsan geberirsin” diye tehdit ettiklerini aktardı.

Aygül’ün, Tatvan Belediye’sinin taşınmazlarının usulsüz satışı ve yolsuzlukları ele alan haberleri nedeniyle saldırıya uğradığı aktarılıyor.

Geçtiğimiz gün Yeşil Sol Parti Bitlis Milletvekili Semra Çağlar Gökalp, Tatvan Belediyesinde gerçekleşen yolsuzlukları meclis gündemine taşımıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster