Ana Sayfa Gündem 6 Temmuz 2023 326 Görüntüleme

Van’da 600 taksici kontak kapattı

Van’da Şöförler Odası ve Büyükşehir Belediyesine kayıtlı 600 taksici, çalışma koşullarını zorlaştırdığı için kayyım yönetimindeki Van Büyükşehir Belediyesi’ni kontak kapatarak protesto etti. 
 
Kayyım yönetimindeki Van Büyükşehir Belediyesi’nin, her yıl taksicilere verdiği “Sarı Çalışma Kartı” için bu yıl sağlık raporunda 11 doktorun imzasının bulunması şartı getirmesine tepki gösteren taksiciler, Hastanedeki yoğunluktan dolayı rapor alamayan birçok taksicinin, iş yapamaz duruma geldiğini ifade ediyor.
 
Kentte belediyenin keyfi uygulaması nedeniyle kontak kapatan kayıtlı 600 taksici, Van Kalesi eteklerindeki Newroz Parkı’nda bir araya geldi. İran’dan gelen korsan taksicilerin çalıştırılmasını da kabul etmeyeceklerini belirten taksiciler, Polisin yoğun güvenlik önlemleri altında eylemlerini sürdürüyor.
 
MA 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster